Αννίτα Μπραντ : Το συγκινητικό μήνυμα για την εγκυμοσύνη της
Το πρώτο μήνυμα της Αννίτας Μπραντ για την εγκυμοσύνη της
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς στο πρώτο τους παιδί.
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα το πρωί της Δευτέρας (30/3) στον αέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Η Αννίτα Μπραντ τόνισε ότι έκανε το τεστ εγκυμοσύνης στις αρχές Δεκεμβρίου και εδώ και τρεις μήνες δεν βγαίνει από το σπίτι.
Μάλιστα όπως υπογράμμισε οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολοι μιας και είχε ζαλάδες και εμετούς.
Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Αννίτα Μπραντ έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσα από το Instagram.
«Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας.
Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρά μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.
Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες εσάς κορίτσια που μου κάνετε παρέα καθημερινά που ενώ το είχατε υποψιαστεί δείξατε διακριτικότητα», έγραψε.
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ


