Κοροναϊός : Πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν αναρρώσει
Με τον κοροναϊό να θερίζει ολόκληρο τον πλανήτη, οι ειδήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά είναι αρνητικές και αφορούν νέα κρούσματα και θανάτους
Με τον κοροναϊό να θερίζει ολόκληρο τον πλανήτη, οι ειδήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά είναι αρνητικές και αφορούν νέα κρούσματα και θανάτους.
Ωστόσο, όσο και αν φαντάζει οξύμωρο, υπάρχουν και θετικές ειδήσεις, που έρχονται να σπάσουν τη μαυρίλα του κοροναϊού.
Αυτές οι ειδήσεις αφορούν τους ανθρώπους που έχουν αναρρώσει, οι οποίοι πέρασαν τους 100,000.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στατιστικά του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς 107,811 άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τον κοροναϊό. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Πανεπιστήμιο ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, αφού τα στοιχεία αφορούν μόνο επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Παράλληλα, παρά τα 18,574 θύματα, το ποσοστό θνησιμότητας παραμένει σταθερά κάτω από 5%.

Όπως και στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, έτσι και στις ιάσεις η Κίνα βρίσκεται στην πρώτη θέση 60,324 ανθρώπους να έχουν ξεπεράσει τον ιό.
Εντύπωση προκαλεί ότι η Ιταλία, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και στην πρώτη θέση ων θανάτων, όσον αφορά στους ανθρώπους που γίνονται καλά, βρίσκεται τρίτη με 8,326 περιπτώσεις.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Ιράν με 8,913 ανθρώπους.
Στον αγώνα και το ποδόσφαιρο – «Παίζουμε όλοι στην ίδια ομάδα»
Σημειώνεται ότι με τα κρούσματα να αυξάνονται κατά 40,000 τη μέρα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνεργασίας με τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τα πέντε βήματα για να νικήσουμε τον κοροναϊό.
Pass the message: Five steps to kicking out #coronavirus:
WHO and @FIFAcom launched joint campaign to equip football ⚽ community to tackle #COVID19 👉 https://t.co/SQ5DZgdU3Upic.twitter.com/ojGBcq9U4k— World Health Organization (WHO) (@WHO) March 23, 2020
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442