Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και τη συμμετοχή στα Play Offs, τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα και τον Βόλο δεν είχαν ουσιαστικό ενδιαφέρον
Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και τη συμμετοχή στα Play Offs, τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα και τον Βόλο δεν είχαν ουσιαστικό ενδιαφέρον.
Απλώς θέλαμε να τσεκάρουμε την αντίδραση της ομάδας σε τέτοιες συνθήκες και με περιορισμένα κίνητρα.
Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά της μας εξέπληξε ευχάριστα και έδειξε να έχει ωριμάσει σε σχέση με πέρυσι.
Μοιάζει με αυτονόητο και άνετο, όμως για τον τωρινό Παναθηναϊκό, ο οποίος ενηλικιώνεται ποδοσφαιρικά, δεν υπάρχουν κεκτημένα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.