Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
O Πεπ Γκουαρντιόλα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, μετά τη νίκη (1-2) της Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη, απέναντι στην Ρεάλ, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, στους «16» του Champions League, όμως τόνισε πως η υπόθεση πρόκριση δεν έχει κριθεί.
«Όχι δεν έχουμε προκριθεί. Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να κάνει την ανατροπή και να προσπεράσει ο,τιδήποτε, αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
Έχουμε δεχτεί γκολ όταν ήμασταν καλύτεροι και σκοράραμε όταν εκείνοι ήταν καλύτεροι. Όμως το Champions League τα έχει αυτά, τα πάνω και τα κάτω», είπε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.
«Δεν μπορείς να κυριαρχήσεις για 90 λεπτά στο Bernabéu, θα υποφέρεις και θα το κάνεις και εσύ. Και εμείς το έχουμε κάνει πολύ καλά.
Η ανάγνωση θα ήταν σε περίπτωση ήττας. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα.
Το να παίζεις εναντίον αυτής της ομάδας με τόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι πολύ δύσκολο. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν θα έπρεπε».
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει