Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Μπακάκης, συντηρητικά ο Ολιβέιρα
Πρόβλημα και με τον Μιχάλη Μπακάκη προέκυψε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο διεθνής αμυντικός δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο.
Πρόβλημα και με τον Μιχάλη Μπακάκη προέκυψε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο διεθνής αμυντικός δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο.
Ο τραυματισμός του Μπακάκη θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο, όμως όλα δείχνουν πως δεν εμπνέει ανησυχία. Ίσως πάντως προφυλαχθεί από το ματς με τον Πανιώνιο.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος φορ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.
Όπως διαβάσατε και χθες οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έχουν υποχωρήσει, οι εξετάσεις του είναι «καθαρές» και έτσι άμεσα θα ανεβάσει στροφές. Ακόμα και σήμερα.
Από εκεί και πέρα με πρόγραμμα θεραπείας συνεχίζει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που δεν υπολογίζεται ούτε για το ματς της Κυριακής, αλλά ούτε και για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη.
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
- LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442