Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη κόντρα στους Γουίζαρντς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια μέτρια για τα δικά του δεδομένα εμφάνιση απέναντι στους Γουίζαρντς, παρόλα αυτά οι Μπακς πήραν τη νίκη με 137-134.
Η μέτρια βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν στοίχισε στους Μπακς, που με ήρωα τον Μίντλετον πήραν μία δύσκολη νίκη με 137-134 επί των Γουίζαρντς στην παράταση.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ αντιμετώπισε πρόβλημα με φάουλ στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα με τους Γουίζαρντς, μέχρι που αποβλήθηκε με 1.5 λεπτό να απομένει για την ολοκλήρωση του ματς.
Ο Greek Freak είχε μια περίεργη βραδιά για τα δικά του δεδομένα και παρά το γεγονός πως γέμισε τη στατιστική του είχε μια από τις πιο μέτριες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης κατάφερε να μείνει στο παρκέ μόλις για 25 λεπτά λόγω των φάουλ που χρεώθηκε από νωρίς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 22 πόντους με 8/12 δίποντα, 6/8 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και 8 λάθη, σε μια κακή βραδιά για τα δικά του δεδομένα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)