Στον πάγκο της ΑΕΚ θα καθίσει ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Μάσιμο Καρέρα να επιλέγει τριάδα στην επίθεση με τους Βέρντε, Μάνταλο και Λιβάγια. 4-3-3 η διάταξη της «Ένωσης».
Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Μάσιμο Καρέρα άφησε στον πάγκο τον Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Ιταλό τεχνικό να επιλέγει τριάδα στην επίθεση με τους Βέρντε, Μάνταλο και Λιβάγια και διάταξη 4-3-3.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας, Μπάκακης-Λόπες θα είναι στα άκρα της άμυνας και οι Βράνιες-Οικονόμου δίδυμο στα στόπερ. Ο Σιμόες θα παίξει ως κόφτης και μπροστά του θα έχει τους Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι. Δίπλα στον προωθημένο Λιβάγια θα παίξουν οι Βέρντε (δεξιά) και Μάνταλος (αριστερά).
Στον πάγκο θα είναι ο Ολιβέιρα, μαζί με τους Τσιντώτα, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης και Κλωναρίδη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League