Μεγαλώνει το σερί του Ολυμπιακού: 30 ματς αήττητος και συνεχίζει…
Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν από το Γεντί Κουλέ και έμειναν για 30ο παιχνίδι πρωταθλήματος αήττητοι – Εντυπωσιακά στατιστικά από τους Πειραιώτες, που έχουν 25 νίκες και μόλις 5 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
Ο Ολυμπιακός «έσπασε» το μπλόκο της… εξυγίανσης στην Κρήτη και έφυγε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν του ΟΦΗ με 1-0, χάρη στο γκολ του Καμαρά και πλέον βρίσκονται στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που παίζει αύριο στη Λαμία.
Οι Πειραιώτες έμειναν για 30ο παιχνίδι πρωταθλήματος αήττητοι, πετυχαίνοντας την 25η νίκη τους σε αυτό το διάστημα. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν σχεδόν πριν από έναν χρόνο, στις 10 Φεβρουαρίου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 3-1.
Συγκεκριμένα, στα 10 παιχνίδια που είχαν απομείνει για την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι είχαν 10 νίκες, ενώ φέτος, σε 20 αγώνες έχουν το εντυπωσιακό 15-5-0! Και στα 5 παιχνίδια που δεν κατάφεραν να κερδίσουν έγιναν διαιτητικά όργια, με αποκορύφωμα το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 15 από τα 30 ματς ήταν εκτός έδρας, ενώ πλέον ο Ολυμπιακός με το γκολ που πέτυχε ο Καμαρά, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 42 γκολ, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 41, αλλά και την καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχθεί 8 τέρματα, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί υπερδιπλάσια γκολ (18).
Παράλληλα, αυτή ήταν η 10η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ στα τελευταία 11 ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες. Η μοναδική νίκη της κρητικής ομάδας επί των Πειραιωτών σε αυτό το διάστημα ήταν τον Οκτώβριο του 2018 με 1-0 στο Γεντί Κουλέ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.