Καρέρα: «Αντεπεξήλθε πολύ καλά ο Σιμάνσκι»
Ο Μάσιμο Καρέρα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη όσο και από το ντεμπούτο του Νταμιάν Σιμάνσκι με τα «κιτρινόμαυρα».
Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ αλλά και την εμφάνιση του Σιμάνσκι, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βόλο.
«Όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες αναγκαστικά πρέπει να αλλάζεις παίκτες. Να βάζεις τους πιο φρέσκους. Ηταν ένα πολύ καλό ματς. Οι παίκτες έτρεξαν, προσπάθησαν και το άξιζαν».
Για τον Σιμάνσκι: «Το συζητήσαμε μαζί του και τον είδα σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Γι’ αυτό αποφάσισα να τον βάλω και αντεπεξήλθε πολύ καλά».
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442