Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί μία εκπληκτική σεζόν αφού βρίσκεται πρώτη με μεγάλη στην Premier League, θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League, ενώ βρίσκεται μέσα και στο Κύπελλο Αγγλίας.
Ωστόσο, ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής κάποιων παικτών έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, Ρόμα και Σεβίλλη ενδιαφέρθηκαν για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σέρνταν Σακίρι ως δανεικό, όμως οι «Reds» αρνήθηκαν., αφού τον υπολογίζουν κανονικά για το δεύτερο μισό της σεζόν όπου το πρόγραμμα είναι αρκετά βεβαρυμένο.
Η «Mirror» το προχωράει ένα βήμα παραπέρα μάλιστα, τονίζοντας ότι οι κόκκινοι του Μερσεϊσάιντ δε θα ήταν αρνητικοί στο να παραχωρήσουν τον 28χρονο μέσο το καλοκαίρι έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Τη φετινή σεζόν ο Σακίρι έχει πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές και έχει σημειώσει 1 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA