Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Αστέρα, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει χαρακτηριστικά.
«Ήταν ένα παιχνίδι που θα είχε άλλη ιστορία αν είχαμε πετύχει τα γκολ στις ευκαιρίες που χάσαμε στα πρώτα λεπτά.
Δυστυχώς η χρήση του VAR που έκοβε τον ρυθμό δεν βοήθησε να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν μας βγήκε όπως σε προηγούμενα παιχνίδια ο ρυθμός που θα θέλαμε να επιβάλουμε.
Η αλήθεια είναι πώς είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την δουλειά στις προπονήσεις που μεταφράζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Εγώ αυτό που θέλω είναι να έχω δύο ποδοσφαιριστές ισάξιους σε κάθε θέση. Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα των Ντένβερ Νάγκετς, αφού όπως διαπιστώθηκε, ο τραυματισμός του Γιόνας Βαλαντσιούνας θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Νίκολα Γιόκιτς.