Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Πλατανιά, πάτησε στην κορυφή της Super League 2 και περιμένει το αυριανό ματς του Απόλλωνα Σμύρνης, για να δει αν θα παραμείνει εκεί.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να επανέλθει άμεσα στα σαλόνια της Super League 1 και τέτοιες νίκες είναι σίγουρο πως αυξάνουν τις πιθανότητές του.
Οι Ηπειρώτες με τη νίκη 2-0 επί του Πλατανιά βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης στην έδρα της Κασσιόπης (2/12).
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες τους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0.
Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο ΠΑΣ βρήκε αυτό που έψαχνε και μάλιστα δις. Συγκεκριμένα στο 64′, ο Κάστρο από κοντά έκανε το 1-0, ενώ ο Παμλίδης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 71′ σκόραρε στο 76′, για το τελικό 2-0.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Το τροχαίο που προκάλεσε και οδήγησε στη σύλληψή του φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά το γκολφ για να καταπολεμήσει τον εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια.
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην κούραση που κατάφερε η Χάποελ να επιφέρει στον Παναθηναϊκό στο τέταρτο δεκάλεπτο από την άμυνά της κι έτσι να κερδίσει τους πράσινους.