Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη...σοκ στο 88' από την «ρουκέτα» του Σέλβεϊ, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους «Πολίτες» να μένουν 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, σε περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ.
Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη…σοκ στο 88′ από την «ρουκέτα» του Σέλβεϊ, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους «Πολίτες» να μένουν 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, σε περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για ένα ακόμη ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, «έπαιξε με τη φωτιά» και…κάηκε δύο λεπτά πριν το φινάλε από την «ψυχωμένη» Νιουκάστλ, που το πάλεψε και δικαιώθηκε, παίρνοντας την πολύτιμη ισοπαλία.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο -8 τη διαφορά από την κορυφή, αλλά ύστερα από την αγωνιστική αυτή, ενδέχεται να δουν τη μεγάλη αντίπαλο Λίβερπουλ στο +11, αλλά και την εκπληκτική Λέστερ στο +3.
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «Πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 22ο λπετό, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πετυχαίνει το όγδοο γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ολλανδός Βίλεμς δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να χαρούν, ισοφαρίζοντας τρία λεπτά αργότερα.
Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια με 1-1, με τη Σίτι να ψάχνει στα επόμενα 45 λεπτά, το γκολ που θα την βάλει σε θέση οδηγού.
Όσο τα λεπτά περνούσαν, όμως, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δυσκολεύονταν, μέχρι και το 82′. Σε εκείνο το λεπτό ο Ντε Μπρόινε υποδέχτηκε τη μπάλα και με εξαίσιο κεραυνό έστειλε τη μπάλα στον ουρανό της εστίας του Ντουμπράφκα.
Παρότι έδειχνε ότι θα πάρει την πολύτιμη νίκη, η Σίτι είδε τον Σέλβεϊ να ισοφαρίζει με επίσης εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 88′, στερώντας της τους τρεις βαθμούς της νίκης, για το τελικό 2-2.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Συνεχίζεται η αγωνιστική καθίζηση του Στέφανου Τσιτσιπά – Οριακό το 2026, αρνητικό το πρόσημο του τελευταίου 12άμηνου για τον Ελληνα τενίστα, που έχει μπροστά του ένα δύσκολο δίμηνο.
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους