Με 3-5-2 και Λιβάγια – Ολιβέιρα στην επίθεση ξεκινάει την ΑΕΚ ο Κωστένογλου στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ – Αναλυτικά οι επιλογές του Ελληνα τεχνικού.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (19:30) για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, με τον Νίκο Κωστένογλου να παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 3-5-2.
Σε ματς που έχει εξελιχθεί σε τελικό για την Ενωση, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τεχνικός ξεκινάει την Ενωση με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπακάκη, Οικονόμου και Βράνιες στην τριάδα της άμυνας.
Οι Κρίστισιτς, Μάνταλος και Γαλανόπουλος στην τριάδα των χαφ, με τους Λόπες και Παουλίνιο στα δύο άκρα ως φουλ μπακ. Στην επίθεση ξεκινούν οι Λιβάγια και Ολιβέιρα, με τον Κροάτη φορ να επιστρέφει μετά την απουσία του στο ματς με τον Αρη.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.