Το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΛ στο χέρι του Ινγκασον (vid)
Στο 5ο λεπτό ο Σεσέροβιτς σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ινγκασον, αλλά ο διαιτητής Τάσσης, αφού συμβουλεύτηκε τον VAR, Τζοβάρα, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οργή στην ΑΕΛ για τον μη καταλογισμό του πέναλτι.
Την οργή των παικτών, του πάγκου και των ανθρώπων της ΑΕΛ προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή Τάσση να μην δώσει πέναλτι σε πεντακάθαρο χέρι που έκανε ο Ινγκασον στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Σεσέροβιτς βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Δικεφάλου, σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ινγκασον, αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια.
Ο σέντερ μπακ του Δικεφάλου βρήκε ξεκάθαρα την μπάλα με το χέρι, αλλά ο Τάσσης έδειξε να συνεχιστεί το ματς, προκαλώντας την οργή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, οι οποίοι ζητούσαν πέναλτι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.