Άγγελος Ευαγγέλου, ο… ευαγγελιστής της «εξυγίανσης»
Έχει μάθει να πορεύεται στη διαιτητική καριέρα του με τις... εξυγιαντικές αρχές και καθιστά παντού σαφές το μήνυμα της... Ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου σημάδεψε ακόμα ένα παιχνίδι της φετινής Superleague.
Η εξυγιαντική… παράσταση που έδωσε ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής ήταν η τελευταία στον μακρύ… κατάλογο έργων του συγκεκριμένου.
Ο Αθηναίος ρέφερι ουσιαστικά διαμόρφωσε την ισοπαλία 1-1 της ΑΕΚ με τον Άρη, ευνοώντας τους γηπεδούχους και αδικώντας τους φιλοξενούμενους.
Ο Ευαγγέλου απέβαλλε αναίτια τον Μπράουν Ιντέγε του Άρη, ενώ στο 78’ υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, δίνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Ήταν τόσο εξοργιστική η διαιτησία του 36χρονου από το σύνδεσμο Αθήνας, ώστε ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ έχασε την ψυχραιμία του και τον ρώτησε ειρωνικά «πόσα σε πλήρωσαν;».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους