Στην Ουγγρική Σόπρον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Φλεβαράκης., καθώς ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.
Η Σόπρον μετά από επτά αναμετρήσεις έχει μόλις μία νίκη και ο Φλεβαράκης καλείται να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα.
Η συμφωνία του Φλεβαράκη με τους Ούγγρους προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-20, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι αντικαταστάτης του Μπάλαζ Σαμπάλι που ήταν στην ομάδα από το 2013.
Το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε σύντομο και έτσι η Ουγγαρία θα αποτελέσει τον έκτος προορισμό του Έλληνα τεχνικού, μετά τις Κύπρο, Πολωνία, Γερμανία, Καζακστάν και Σουηδία.
Οι ομάδες στις οποίες δούλεψε ο Φλεβαράκης ήταν κατά σειρά οι Κεραυνός Στροβόλου, Ακροπόλ, Πόλπακ, Κοζάλιν, Μπράουνσβαϊγκ, Αστάνα, ενώ έχει κάτσει και στον πάγκο της Εθνικής Σουηδίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 14:30 το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι.