Η υπουργός Παιδείας απάντησε στην ανάρτηση που έκανε ο τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά από την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
«Κύριε Τσίπρα πέρα από το ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων η έναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ιδρύθηκαν παράνομα, χωρίς τη γνώμη της ΑΔΙΠ, χωρίς ουσιαστικές μελέτες, χωρίς σχεδιασμό, ας θυμηθούμε επιπλέον τις βουλευτικές σας τροπολογίες των τελευταίων λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών».
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας με αναρτήσεις του στο Twitter έγραφε τα εξής: «Δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε μια χώρα και μια κοινωνία με προοπτική αν δεν επενδύσουμε στη γνώση, στη μόρφωση, στην εκπαίδευση, αν δεν επενδύσουμε στη νέα γενιά του τόπου μας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να αποσύρει την άστοχη και εκδικητική απόφασή της για την αναστολή της λειτουργίας έξι τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».
Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να αποσύρει την άστοχη και εκδικητική απόφασή της για την αναστολή της λειτουργίας έξι τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. #ΣΥΡΙΖΑ#iSYRIZA#Κοζανηhttps://t.co/VlcXPr4SKa
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας