Έτοιμος να ξεπεράσει τους 3.000 πόντους στη EuroLeague ο Πρίντεζης (pics)
Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει 2.998 πόντους στη EuroLeague και στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις την ερχόμενη Παρασκευή (15/11, 21:30) στο ΣΕΦ θα ξεπεράσει, πιθανότατα, τους 3.000.
Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ήδη τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague, μαζί με τον Φελίπε Ρέγιες, με τους παίκτες να έχουν από 2.998 πόντους.
Ο Έλληνας γκαρντ στον επερχόμενο αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την Παρασκευή (15/11, 21:30) με δύο πόντους θα φτάσει τους 3.000 και θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο τρίτος παίκτης μετά τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Βασίλη Σπανούλη που θα το καταφέρει αυτό.
Επίσης, ο Πρίντεζης με τέσσερα ακόμα δίποντα θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που θα έχει 3.000 πόντους και 1.000 δίποντα.
Ο μόνος που τον έχει ξεπεράσει σε αυτή την κατηγορία είναι ο Άντε Τόμιτς που έχει 1.088 δίποντα, ενώ έχει σκοράρει συνολικά 2.661 πόντους.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ, προηγήθηκε με τυχερό γκολ και η ΑΕΛ μπορούσε να ισοφαρίσει νωρίτερα. Μεγάλη η ευκαιρία έχασε η ΑΕΛ με τον Κακουτά στο 90+1’, ενώ στο 90+4 ακυρώθηκε αυτογκόλ του Κένι για χέρι του Μούργου.
LIVE: ΑΕΚ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Λεβαδειακός για την 22η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.