Κέιτι Πέρι : Παπαράτσι διεκδικούν 150 χιλ. δολ. για φωτογραφία της
Η Κέιτι Πέρι είναι η νέα διασημότητα σε βάρος της οποίας ασκείται αγωγή, επειδή ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της από τον φακό παπαράτσι.
Η Κέιτι Πέρι είναι η νέα διασημότητα σε βάρος της οποίας ασκείται αγωγή, επειδή ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της από τον φακό παπαράτσι.
Σύμφωνα με το Blast, η Κέιτι Πέρι οδηγείται σε δίκη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο από το φωτογραφικό πρακτορείο Backgrid, επειδή δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία είναι ντυμένη Χίλαρι Κλίντον σε ένα πάρτι Χάλοουιν το 2016.
Το πρακτορείο κατέθεσε αγωγή σε βάρος της τραγουδίστριας, η οποία μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram της στις 29 Οκτωβρίου 2016 και ζητά 150.000 δολάρια για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
Το Backgrid ανέφερε ότι επιχείρησε να επιλύσει τη διαφορά εξωδικαστικά με διαπραγματεύσεις με τους αντιπροσώπους της από τον Ιούλιο του 2017.
Στα δικαστικά έγγραφα του φωτογραφικού πρακτορείου αναφέρεται:
«Ωστόσο, οι εναγόμενοι δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν άδεια χρήσης της φωτογραφίας από τον φωτογράφο του Backgrid, ακόμη και μετά την επισήμανσή τους ότι το Backgrid έχει την κυριότητα».
«Οι εναγόμενοι χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη φωτογραφία χωρίς άδεια ή εξουσιοδότηση από το Backgrid και αφού γνώριζαν την παράβαση» σημειώνεται.
Σύμφωνα με τον νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα ο φωτογράφος διατηρεί τα δικαιώματα της φωτογραφίας, εκτός αν τα έχει παραχωρήσει σε κάποιο τρίτο μέρος, όπως το πρακτορείο του ή ο εργοδότης του.
Ανάλογα νομικά προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει η Αριάνα Γκράντε, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Τζίτζι Χαντίντ.
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442