Κέιτι Πέρι : Παπαράτσι διεκδικούν 150 χιλ. δολ. για φωτογραφία της
Η Κέιτι Πέρι είναι η νέα διασημότητα σε βάρος της οποίας ασκείται αγωγή, επειδή ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της από τον φακό παπαράτσι.
Η Κέιτι Πέρι είναι η νέα διασημότητα σε βάρος της οποίας ασκείται αγωγή, επειδή ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της από τον φακό παπαράτσι.
Σύμφωνα με το Blast, η Κέιτι Πέρι οδηγείται σε δίκη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο από το φωτογραφικό πρακτορείο Backgrid, επειδή δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία είναι ντυμένη Χίλαρι Κλίντον σε ένα πάρτι Χάλοουιν το 2016.
https://www.instagram.com/p/B3ubCV5HmVI/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B4S5HCLHmOB/?utm_source=ig_web_copy_link
Το πρακτορείο κατέθεσε αγωγή σε βάρος της τραγουδίστριας, η οποία μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram της στις 29 Οκτωβρίου 2016 και ζητά 150.000 δολάρια για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
Το Backgrid ανέφερε ότι επιχείρησε να επιλύσει τη διαφορά εξωδικαστικά με διαπραγματεύσεις με τους αντιπροσώπους της από τον Ιούλιο του 2017.
https://www.instagram.com/p/B2FjAyPHvQU/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3iz5UmnOeS/?utm_source=ig_web_copy_link
Στα δικαστικά έγγραφα του φωτογραφικού πρακτορείου αναφέρεται:
«Ωστόσο, οι εναγόμενοι δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν άδεια χρήσης της φωτογραφίας από τον φωτογράφο του Backgrid, ακόμη και μετά την επισήμανσή τους ότι το Backgrid έχει την κυριότητα».
«Οι εναγόμενοι χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη φωτογραφία χωρίς άδεια ή εξουσιοδότηση από το Backgrid και αφού γνώριζαν την παράβαση» σημειώνεται.
Σύμφωνα με τον νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα ο φωτογράφος διατηρεί τα δικαιώματα της φωτογραφίας, εκτός αν τα έχει παραχωρήσει σε κάποιο τρίτο μέρος, όπως το πρακτορείο του ή ο εργοδότης του.
Ανάλογα νομικά προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει η Αριάνα Γκράντε, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Τζίτζι Χαντίντ.
https://www.instagram.com/p/BwQVsnenHiw/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B1KFoYpHVSZ/?utm_source=ig_web_copy_link
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Mortgage Rates in Greece Hit Nine-Year Low as Lending Rebounds
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Στρατηγική επένδυση της Allwyn στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»
- Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε λάθος ανθρώπους σε απόπειρα δολοφονίας μέλους της Χεζμπολάχ
- Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΕΛΤΑ στον Μαραθώνα
- Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν για τον μήνα Μάιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442