Πανιώνιος: Με πολλές απουσίες η αποστολή για Ατρόμητο
Χωρίς τους Κότνικ, Κόρμπο και Άρτσε ανακοινώθηκε η αποστολή του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (27/10, 17:00).
Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο αύριο Κυριακή (27/10, 17:00) για την 7η αγωνιστική της Super League.
Στην αποστολή των Νεοσμυρνιωτών δεν υπάρχουν τρεις παίκτες που είναι σημαντικοί στα πλάνα του Νίκκι Παπαβασιλείου. Πρόκειται για τους Μάτιτς Κότνικ, Παναγιώτη Κόρμπο και Πέδρο Άρτσε. Στα καλά νέα συγκαταλέγεται ότι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποθεραπεύτηκε και επέστρεψε στην αποστολή του Πανιωνίου.
Δείτε αναλυτικά την 19μελή αποστολή του Πανιωνίου:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον κυριακάτικο (5/4) αγώνα του.
Αν και και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ο Άρης (τρία δοκάρια κι ακυρωθέν γκολ), έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης 5ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των play offs 1-4 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.