Η χρονιά έχει αρχίσει με τον χειρότερο τρόπο για τον Άρη καθώς σε πέντε επίσημα ματς μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Basket League.
Έκτοτε ακολούθησαν τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, από Ηρακλή, Λάρισα και Ιωνικό ενώ οι «κίτρινοι» αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο, από τον Ηρακλή.
Έτσι πάρθηκε η απόφαση για αλλαγές στην ομάδα με την πρώτη διορθωτική κίνηση να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μάρκους Λόβετ Τζούνιορ που θα πάρει τη θέση του Γκάρι Τάλτον.
Ο Αμερικανός γκαρντ που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα με τον Άρη, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην ομάδα.
Ο Αμερικανός γκαρντ φοίτησε στο φημισμένο κολέγιο του Σεντ Τζονς όπου στην πρώτη χρονιά του είχε 15.8 πόντους και 3.7 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ τη δεύτερη μετά από έναν τραυματισμό έμεινε εκτός για περίπου τρεις μήνες.
Πέρυσι αγωνίστηκε στη σερβική Ουντίτσε με 20.5 πόντους ανά αγώνα και πρόκειται για έναν παίκτη που είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας αλλά δεν έχει παίξει ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,
Μεγάλες ουρές έξω από το Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου για το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.