Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Σημαντικό πρόβλημα στη θέση «3»

Άρης : Σημαντικό πρόβλημα στη θέση «3»

Μετά τον Μόρις πρόβλημα και με τον Σλαφτσάκη, ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου αγώνα που ακολουθεί, με τον Ιωνικό στο Αλεξάνδρειο

Ένας τραυματισμός είναι πρόβλημα, δύο απουσίες δημιουργούν μεγαλύτερο ζήτημα, αλλά όταν πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται στην… ίδια θέση (αν κι αμφότεροι μπορούν να καλύψουν περισσότερες θέσεις), τότε ηχεί… συναγερμός. Αυτό συμβαίνει και στον Άρη, όπου μετά τον Μόρις πρόβλημα υπάρχει και με τον Σλαφτσάκη.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: «Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης απουσίασε από τη σημερινή (16/10) προπόνηση, λόγω ίωσης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τζάιλεν Μόρις κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, με τον Αμερικανό παίκτη να συνεχίζει παράλληλα τις θεραπείες στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Πριν πατήσουν το παρκέ του «Nick Galis Hall», οι «κίτρινοι» παρακολούθησαν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλό τους. Το αυριανό (17/10) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση».

Είναι πρόδηλο ότι και οι δύο παίκτες θα φωνάξουν (εκτός εξαιρετικού απροόπτου) «παρών» στο ματς με τον Ιωνικό, αλλά είναι ζητούμενο η κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται.

Κι ο Άρης δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί άλλη (ενδεχόμενη) ήττα, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο (από τον Ηρακλή), αλλά και τις 2/3 ήττες στο Πρωτάθλημα (από Ηρακλή και Λάρισα, διαδοχικά, με την τελευταία να είναι οδυνηρή).

Ο Ιωνικός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έφερε τον Προμηθέα στα… όρια του, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να καταγράψει μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία, απέναντι στον Άρη των πολλών προβλημάτων.

Η απουσία του Μποχωρίδη, με την οποία δεν έχουν συμβιβαστεί ακόμα οι «κίτρινοι», έχει αποδυναμώσει το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο τεχνικός του Άρη γνωρίζει ότι ενδεχόμενη αποτυχία θα δημιουργήσει τοξικό κλίμα γι’ αυτόν και τους παίκτες του και πως ενδεχόμενη νίκη θα είναι βάλσαμο, καθώς θα του δώσει την ανάσα, ώστε να προχωρήσει (;) στις όποιες διορθωτικές κινήσεις, ή έστω να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Γι’ αυτό και ήθελε να έχει μια εβδομάδα σκληρών προπονήσεων, αλλά οι απουσίες βασικών παικτών, περιορίζουν αυτή τη δυνατότητα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024