Ένα χρόνο πριν τις εκλογές στην ΕΠΟ, η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου έχει φέρει την... εξυγίανση αλλά από την αντίθετη πλευρά. Αποτυχία σε όλους τους τομείς για τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρο της ΕΠΟ. Αποτυχία που «χρεώνεται» κυρίως σε αυτούς που τον έφεραν στην προεδρία της ΕΠΟ.
Έναν χρόνο πριν τις εκλογές του 2020, η ΕΠΟ βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.
Τραγική ειρωνεία, η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου είχε εκλεγεί με σημαία… την εξυγίανση με την στήριξη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά όπως θα διαπιστώσουμε παρακάτω, μόνο αυτό δεν έκανε.
Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να διαπιστώσεις ότι οι διοικούντες την Ομοσπονδία τα έκαναν… μαντάρα.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).
Το βόλεϊ είναι σαν την Ελλάδα. Διχάζεται. Μέση δεν έχει. Είσαι με τους δεξιούς ή με τους αριστερούς; Είσαι με τον Άδωνη ή με τους γιατρούς; Είσαι με το Ισραήλ ή με την Παλαιστίνη; Και όλα με όρους Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.