Η αρχή ήταν εντυπωσιακή. Επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα κι όλα έδειχναν ότι ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα ζήσει μεγάλες στιγμές στην Μπούντουσνοστ.
Ήρθε, όμως, ένα αναπάντεχο 0/3 στο EuroCup (Μάλαγα, Τρέντο και Γκντίνια τον «πλήγωσαν») κι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές διακόπηκε.
Το πέρασμα ήταν απρόσμενα γρήγορο κι ο «Πίξι» θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Έλληνας προπονητής συναντήθηκε με τους διοικούντες κι από κοινού αποφασίστηκε να λύσουν τη συνεργασία του με την ομάδα του Μαυροβουνίου, η οποία ψάχνει για νέο τεχνικό, που θα μπορέσει να τις δώσει… ευρωπαϊκή αίγλη.
Εδώ είναι… Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε και κοινός παρανομαστής είναι πως δεν υπάρχει υπομονή, ώστε να μπορέσει ένας προπονητής να δείξει τη δουλειά του.
Κι ο «Πίξι» δεν ξέφυγε από τον κανόνα. Φεύγει, κρατώντας τις νίκες με Ζαντάρ κι Ερυθρό Αστέρα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!