ESPN : «Στους δύο κορυφαίους του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»
Το ESPN στην κατάταξη των κορυφαίων για τη νέα σεζόν άφησε στην τρίτη θέση τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Καουάι Λέοναρντ καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες
Το ESPN συνέχισε την αντίστροφη μέτρηση για την κατάταξη των καλύτερων παικτών ενόψει της σεζόν που έρχεται στο NBA. Σε αυτή τη μέτρηση κατέταξε τρίτο τον Λεμπρόν Τζέιμς αφήνοντας τις δύο πρώτες θέσεις για τον Αντετοκούνμπο και τον Καουάι Λέοναρντ.
Το αμερικανικό δίκτυο αποκάλυψε τους παίκτες που βρίσκονται στις θέσεις 10-3, μην αποκαλύπτοντας την κορυφή και το ποιος βρίσκεται σε αυτή.
Αναλυτικά η κατάταξη του ESPN:
10. Τζορτζ
9. Λίλαρντ
8. Εμπίντ
7. Γιόκιτς
6. Κάρι
5. Ντέιβις
4. Χάρντεν
3. ΛεΜπρόν
Our #NBArank experts predict LeBron will be the 3rd best player in the league this season.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.