Παναθηναϊκός: Η ομιλία Δώνη στα αποδυτήρια και το χειροκρότημα
Τι είπε ο Γιώργος Δώνης στους ποδοσφαιριστές του λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καλώντας τους να ξεχάσουν το παρελθόν και να μάχονται. Χειροκροτήματα από τους παίκτες που ήταν εκνευρισμένοι με την ισοπαλία
Δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση του Γιοάν Μολό, ο τέταρτος διαιτητής του ντέρμπι σηκώνει τον πίνακα με τις καθυστερήσεις. Τα πέντε λεπτά που υπέδειξε ο Γερμανός διαιτητής φέρνουν αντιδράσεις από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και από τον κόσμο. Όλοι ήθελαν περισσότερο χρόνο, πιστεύοντας στην ανατροπή.
Μάλιστα, όταν ο Μολό σκόραρε, ο Μπεκ έσπευσε να πιάσει την μπάλα και να την πάει γρήγορα στη σέντρα για να εξαντλήσει ο Παναθηναϊκός τα περιθώρια να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ και να φύγει νικητής.
Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» με 2-0 τον τραγικό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για έβδομη φορά την τελευταία δεκαετία σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson όπου θα διεκδικήσει το πέμπτο του τρόπαιο σε αυτό το διάστημα, απέναντι στον ΟΦΗ.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.