Παύλος Φύσσας: Το επιβλητικό γκράφιτι για τον «Killah P» στο Κερατσίνι [Εικόνες]
Ένα νέο επιβλητικό γκράφιτι του Παύλου Φύσσα αποκαλύφθηκε το Σάββατο στο Κερατσίνι, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του, από τον χρυσαυγίτη, Γιώργο Ρουπακιά.
Ένα νέο επιβλητικό γκράφιτι του Παύλου Φύσσα αποκαλύφθηκε το Σάββατο στο Κερατσίνι, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του, από τον χρυσαυγίτη, Γιώργο Ρουπακιά.
Το γκράφιτι δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του αντφασιστικού φεστιβάλ στο Κερατσίνι, στο εργοστάσιο Καχραμάνογλου, το οποίο εγκαινιάζει τις εξαήμερες εκδηλώσεις στη μνήμη του μουσικού.
Tο τεράστιο γκράφιτι δημιούργησε η ομάδα Political Stencil.
Χιλιάδες διαδηλωτές φώναξαν «Σιγά μη φοβηθώ»
Μαζική ήταν η πορεία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Κερατσίνι. Με κεντρικό σύνθημα «ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν αρχικά στην λεωφόρο Παύλου Φύσσα (πρώην Παναγή Τσαλδάρη), μπροστά από το μνημείο του Παύλου Φύσσα και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο τέλος της πορείας, μπροστά από το δημοτικό θέατρο του Πειραιά.
Στην κεφαλή της πορείας βρέθηκε η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα.
- Βέροια: Αγωνία για τον 7χρονο που τραυματίστηκε σε πάρκο
- Ώρα τελικού στην Αγγλία: Άρσεναλ VS Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ
- Ισραήλ: Τουλάχιστον 180 τραυματίες από τις ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις σε Ντιμόνα και Αράντ
- Νέο «Εξοικονομώ» – Οι όροι του προγράμματος
- Τσακ Νόρις: Οι «σκληροί» του Χόλιγουντ αποχαιρετούν τον αήττητο ηρώα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (22/3): Η τελευταία αγωνιστική της Super League και όλη η δράση σε GBL και Ευρώπη




