Όταν ο Γιαννακόπουλος «σκότωσε» την Πόρτο από τα 40 μέτρα
Ο Ολυμπιακός πριν από 22 χρόνια έκανε πρεμιέρα στο Champions League κόντρα στην Πόρτο και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με ένα ασύλληπτο γκολ από τα 40 μέτρα
O Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1997 έδινε το πρώτο του παιχνίδι στο Champions League κόντρα στην Πόρτο στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν κατάμεστο με 75.000 κόσμο των Πειραιωτών.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.