Ο Ολυμπιακός μπαίνει αύριο στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ και ψάχνει απέναντι στην Τότεναμ το ιδανικό αποτέλεσμα. Τι θα πετύχουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς; Εσείς τι πιστεύετε;
Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ υποδεχόμενος την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια στο δύσκολο όμιλο που συμπληρώνουν Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας.
Η αποστολή των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και είναι δύσκολη όμως στο Φαληρικό γήπεδο ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να υποτάξει μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.