Μαρία Κορινθίου: «Με εξοργίζουν!»
Τι έβγαλε από τα ρούχα της την γνωστή ηθοποιό
Άστραψε και βρόντηξε η Μαρία Κορινθίου!
Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε μια συνέντευξη – χείμαρρο, η Μαρία Κορινθίου που ξέσπασε κατά ορισμένων κριτικών και της γενικής αμφισβήτησης που δέχεται συχνά.
Τα σχόλια των κριτικών συνεχίζουν να σε πληγώνουν ή πλέον τα έχεις συνηθίσει;
«Ποιων κριτικών; (γελάει). Πες μου, ποιων κριτικών, των ανίδεων; Αυτών που απλά κάθονται για να σχολιάσουν; Όχι, δεν με πληγώνουν, με εξοργίζουν! Άλλο πράγμα η κριτική, άλλο η κακία και η εμπάθεια»
Από την άλλη, όμως, ο καθένας δεν δικαιούται να έχει άποψη;
«Όχι, δεν δικαιούται. Άποψη να έχεις όταν μιλάς εμπεριστατωμένα και με γνώμη, όταν γνωρίζεις τι λες. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο, για μένα, τα πράγματα. Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ! Άλλοι, θα το πάρουν τώρα αυτό που σου λέω και θα το κάνουν… Εγώ, δεν ανοίγω το στόμα μου όταν δεν γνωρίζω κάτι ή κάποιον!»
«Μιλάνε απλά για να πούνε κάτι και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και πάλι, είναι ανίδεοι σε αυτά που λένε. Γιατί δεν έχει βγει ένας άνθρωπος από τον χώρο μου, να πει τίποτα; Γιατί άνθρωποι του χώρου μου, με στηρίζουν! Πάρε, για παράδειγμα, την κυρία Μάρθα Καραγιάννη, το τι έχει πει για μένα. Προφανώς, παιδιά, η κακία πουλάει!».
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ


