O τεχνικός διευθυντής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Νάρσις Ραντουτσάν, ανέφερε στη ρουμανική τηλεόραση πως ο 24χρονος μέσος Ιονούτ Βίνα, είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι
Ρουμανικά ΜΜΕ ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως η ΑΕΚ πιθανότατα θα κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για τον Ιονούτ Βίνα της Στεάουα Βουκουρεστίου.
Σήμερα (12/9), ο τεχνικός διευθυντής της Στεάουα, Νάρσις Ραντουτσάν, άφησε τα πάντα ανοιχτά με τοποθέτησή του στη ρουμανική τηλεόραση και είπε πως ο Βίνα πιθανώς θα πάει στην ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ραντουτσάν ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω αν θα πάει στην ΑΕΚ, έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες αυτή τη σεζόν. Πιθανόν να πάει το επόμενο καλοκαίρι».
Βέβαια, ο Ραντουτσάν ανέφερε πως τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών στην Στεάουα τον έχει ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ακούει στο όνομα Τζίτζι Μπεκάλι.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αξία του Βίνα σύμφωνα με το γνωστό σάιτ, transfermarkt, βρίσκεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην ομάδα νέων της Ρόμα και στη Βιτορούλ, πριν πάει στη Στεάουα.
Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη θέση που είναι και ο Μάνταλος, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης με επιτυχία.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Τρομακτικές εικόνες στη Βραζιλία, με τον Αλεξάντρε της Σαμπάιο Κορέα να σωριάζεται στο έδαφος και να κάνει σπασμούς – Έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.
Η υπόθεση του Nικολάς Σάντσεθ Ιθκιέρδο αποκαλύπτει πώς τα παράνομα στοιχήματα μετατρέπουν τα χαμηλότερα επίπεδα του επαγγελματικού τένις σε ζώνες υψηλού κινδύνου
Γιατί η καθυστέρηση στην υπόθεση των 115 κατηγοριών της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι απλώς νομικό ζήτημα, αλλά ένας υπαρξιακός κίνδυνος για την Premier League