Σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου θα βρεθεί ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, όχι βεβαίως για να διδάξει, αλλά για να μιλήσει σε φοιτητές
Σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου θα βρεθεί ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, όχι βεβαίως για να διδάξει, αλλά για να μιλήσει σε φοιτητές.
Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» πρόκειται για το αμερικανικό ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Γέιλ (Yale University) που βρίσκεται στο Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ. Ιδρύθηκε το 1701 στην αποικία του Κονέκτικατ και είναι το τρίτο παλαιότερο ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.