Με τα χρώματα της Ντιναμό Μόσχας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η ρωσική ομάδα.
Ο Σουηδός μέσος την Δεύτερα ταξίδεψε στην Μόσχα και ολοκλήρωσε το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στη ρωσική ομάδα, η οποία τον απέκτησε από την Τζένοα ως δανεικό για ένα χρόνο. Στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, καθώς το συμβόλαιό του Σκανδιναβού με τους Ιταλούς λήγει το καλοκαίρι του 2020.
Ο Χίλιεμαρκ είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2017/2018, ενώ εκτός από τους Πράσινους, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ελφσμποργκ, Αϊντχόφεν και Παλέρμο. Πλέον, αλλάζει χώρα και μετακομίζει μόνιμα στην Ρωσία, με την Ντιναμό να τον ανακοινώνει με… οσκαρικό τρόπο!
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σα να μην έφτανε που οι παρεμβάσεις του VAR είναι πάνω από το μέσο όρο της UEFA οι διαιτητές περιμένουν την τεχνολογία να υποδείξει αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις επειδή φοβούνται