Η ΑΕΚ εξασφάλισε 700 εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ την άλλη εβδομάδα (29/08, 20:30).

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρόπους παραλαβής των εισιτηρίων από τους φιλάθλους της ομάδας, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση στην Τραπεζούντα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αρχίζει από αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου η διάθεση των εισιτηρίων για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Şenol Güneş Stadium.

Tην Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή εισιτήρια θα διατίθενται, στις ώρες της προπώλησης του αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη». Την Δευτέρα και την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη Θύρα των VIP) από τις 10 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα από το πρωί της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τρίτης (15.30) θα λειτουργήσει μέσω του aekfc.gr η διαδικασία της ηλεκτρονικής πώλησης.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς δέκα ευρώ το ένα και για τη διάθεσή τους είναι απαραίτητη η υποβολή του αριθμού διαβατηρίου ή ταυτότητας, που θα χρησιμοποιηθεί για το ταξίδι στην Τουρκία.»

Γράψτε το σχόλιο σας