Ο Τζίμερ Φριντέτ πάτησε Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς αύριο (21/08) ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας με τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.
Ο Ντομινίκ Γουίλκινς, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την περίοδο 1995-1996, έδειξε ενθουσιασμένος με την προσθήκη της πρώην ομάδας του και μέσω twitter έδωσε συγχαρητήρια στον Φριντέτ γι’αυτή του τη μετακίνηση.
«Συγχαρητήρια φίλε μου! Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό! Προχώρα και κυριάρχησε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γουίλκινς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.