Όλο και πληθαίνουν οι μνηστήρες του Πάολο Ντιμπάλα. Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δημοσίευμα από την Ιταλία βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησής του και την Παρί Σεν Ζερμέν.
Όπως αναφέρεται, η γαλλική ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της για ενίσχυση στον επιθετικό τομέα και ο εκλεκτός της διοίκησης ακούει στο όνομα του 25χρονου άσου.
Παρόλα αυτά, στο Παρίσι γνωρίζουν πως η μεταγραφή του δεν πρόκειται να αποτελέσει μια εύκολη υπόθεση, τόσο εξαιτίας των απαιτήσεων της Γιουβέντους όσο και της ίδιας της επιθυμίας του Αργεντινού.
Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους «μπιανκονέρι» την πρόθεσή του να παραμείνει στο σύλλογο, γεγονός που μάλιστα οδήγησε τελικά σε «ναυάγιο» τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πάντως, στη γαλλική πρωτεύουσα ευελπιστούν πως δεν θα έχουν την ίδια μοίρα με τους «κόκκινους διάβολους», καθώς είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να πείσουν τον Αργεντινό να αποχωρήσει από το Τορίνο έπειτα από παρουσία τεσσάρων ετών.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.