Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπουρά: «Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ»

Παπουρά: «Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στην ΑΕΚ, όμως δεν φοβάται την Ένωση.

Ο Κορνέλιου Παπουρά μίλησε για την πρόκριση της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα στον επόμενο γύρο και τη… συνάντηση με την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό.

Ο προπονητής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα τόνισε ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο η ομάδα του απέναντι στην Ένωση, όμως ξεκαθάρισε ότι οι Ρουμάνοι δεν φοβούνται καθόλου τους κιτρινόμαυρους, ενώ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα θα έχουμε πολύ πιο δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά δεν φοβόμαστε τους Έλληνες. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε. Έχω πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι απέναντι στη Χόνβεντ για να τα καταφέρουμε», ανέφερε.

Για την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στους Ούγγρους μετά από ένα άκρως επεισοδιακό ματς: «Αξίζαμε την πρόκριση. Θα ήταν άδικο να χάσουμε στα χαρτιά με 3-0 ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρία, όπως και στο πρώτο παιχνίδι.

Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε, έστω και στα πέναλτι, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς νωρίτερα. Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024