Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία, στασιμότητα στα μεταγραφικά

Παναθηναϊκός: Τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία, στασιμότητα στα μεταγραφικά

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την Μπρέντα στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Έχουν «παγώσει» οι μεταγραφικές υποθέσεις στο τριφύλλι, αναμένονται εξελίξεις με την επιστροφή της αποστολής.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και απόψε (21:00) δίνει το τελευταίο του φιλικό στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης κόντρα στην Μπρέντα.

Μετά τις νίκες κόντρα σε Φέγενορντ, Άγιαξ και Φένλο οι πράσινοι δίνουν την τελευταία «μάχη» επί ολλανδικού εδάφους και επιστρέφουν στη βάση τους. Ο Γιώργος Δώνης θα κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμές στο παιχνίδι με την Μπρέντα, ενώ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπουζούκη.

O Έλληνας μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη στο προηγούμενο φιλικό απέναντι στην Φένλο, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Κουρμπέλη. Αντίθετα, κανονικά θα δώσουν το παρών όπως όλα δείχνουν οι Μακέντα και Αποστολάκης.

Πέρα από το φιλικό με την Μπρέντα οι πράσινοι «τρέχουν» και τις μεταγραφικές τους υποθέσεις, στις οποίες όμως διακρίνεται μια στασιμότητα τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα, εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό για τις μεταγραφές με την επιστροφή της αποστολής.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι ο βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας του τριφυλλιού, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις, αλλά χρειάζεται υπομονή. Παράλληλα, οι πράσινοι ψάχνουν και κεντρικό μέσο αλλά και επιθετικό, τη δεδομένη στιγμή ωστόσο το μυαλό όλων είναι στο αποψινό φιλικό με την Μπρέντα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024