Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κλωναρίδης κερδίζει το «στοίχημα» του φορ

Ο Κλωναρίδης κερδίζει το «στοίχημα» του φορ

Ο 27χρονος άσος φαίνεται πως πείθει τον Καρντόσο ότι μπορεί να τον αξιοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι ένας από τους παίκτες που πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Μιγκέλ Καρντόσο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο 27χρονος άσος δοκιμάστηκε από τον προπονητή της ΑΕΚ σε διάφορες θέσεις, προκειμένου να δείξει τι μπορεί να προσφέρει και πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Ο «Κλώνα» ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή προετοιμασία με το πρόσημο να είναι άκρως θετικό. Ο άσος της ΑΕΚ ήταν από τους πρωταγωνιστές των μέχρι τώρα φιλικών, καταγράφοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, οι καλύτερες εξ αυτών ήταν στα ματς που ο Κλωναρίδης αγωνίστηκε ως φορ.

Η χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης είναι ένα «πείραμα» που ο Καρντόσο είχε από την αρχή στο μυαλό του. Τα χαρακτηριστικά του 27χρονου άσου του επιτρέπουν να δώσει λύσεις και εκεί, προσφέροντας μάλιστα και κάποια διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία στο πλάνο του προπονητή.

Η ταχύτητα του Κλωναρίδη και η ικανότητά του στο ανοικτό γήπεδο φαίνεται πως έχουν κάνει τον προπονητή του Δικεφάλου να καταλήγει στη μονιμοποίηση του 27χρονου άσου σε αυτό τον ρόλο. Ο Καρντόσο εκτιμά πως ο Κλωναρίδης μπορεί να αποτελέσει μια σούπερ εναλλακτική για τη γραμμή κρούσης πίσω από τον Ολιβέιρα και όλα δείχνουν πως εκεί θα τον δούμε να αγωνίζεται κατά βάση φέτος.

Βεβαίως, το αγωνιστικό προφίλ του Κλωναρίδη του επιτρέπει να δώσει λύσεις και αλλού. Ωστόσο φαίνεται πως ο Καρντόσο τον υπολογίζει κατά βάση για την κορυφή της επίθεσης. Μια θέση στην οποία ο 27χρονος άσος δοκιμάστηκε με επιτυχία όλο αυτό το διάστημα, κερδίζοντας το σχετικό «στοίχημα».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο μυαλό του Καρντόσο δεν φαίνεται να υπάρχει ως επιλογή η χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη στον άξονα. Σε έναν ρόλο πίσω από τον φορ δηλαδή, που είχαμε δει τον «Κλώνα» πέρυσι. Μιας και ο Καρντόσο εκτιμά πως ο Κλωναρίδης μπορεί να είναι περισσότερο χρήσιμος είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε στα άκρα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024