Βρέθηκε πτώμα στο σπίτι παίκτη της Άρσεναλ
Ο πατέρας του Μοχάμεντ Ελνένι ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το εύρημα του κι εκείνες έσπευσαν να ερευνήσουν την ταυτότητα του νεκρού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.
Ο Μοχάμεντ Ελνένι δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον του στην Άρσεναλ, ωστόσο πλέον «καίγεται» για άλλα πράγματα, καθώς ο πατέρας του βρήκε πτώμα στο σπίτι του.
Ο πατέρας του 27χρονου, διεθνούς με τους «Φαραώ», αμυντικού μέσου ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το μακάβριο εύρημα του κι εκείνες έσπευσαν να ερευνήσουν την ταυτότητα του νεκρού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.
Ο μεσοεπιθετικός των κανονιέρηδων έχει σπίτι στην Αιγυπτιακή πόλη Μαχάλ Αλ Κούμπρα και συνέβη πραγματικά κάτι απίστευτο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο πατέρας του έντρομος βρήκε ένα… πτώμα!
Το αστυνομικό ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες τείνει να γίνει δεύτερη φύση των παικτών των κανονιέρηδων, αφού είναι νωπές οι μνήμες από το ότι ο Σιντ Κολάσινατς πήρε στο κυνήγι δύο οπλισμένους (με μαχαίρια) δράστες που προσπάθησαν να ληστέψουν το αυτοκίνητο του συμπαίκτη του Μεσούτ Οζίλ.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442