Στη NOVA θα συνεχίσει να μεταδίδεται μέχρι το 2023 το κορυφαίο μπασκετικό γεγονός, η EuroLeague. H συνεργασία ανακοινώθηκε και ήταν αποτέλεσμα της καλής σχέσης που είχαν τα προηγούμενα χρόνια με την κάλυψη του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με την EuroLeague, «επιλέγει τη συνέχιση της συνεργασίας με τη NOVA ως το 2023, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αρκετοί ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της διοργάνωσης:
«Υπήρξαν κι άλλες πλευρές που έδειξαν ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της EuroLeague και του EuroCup σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά.
Η NOVA, εκτός από το ότι είναι μακροχρόνιος εταίρος της EuroLeague, παρουσίασε ξανά την καλύτερη προσφορά από όλες τις απόψεις, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για ακόμα τρία χρόνια. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη NOVA».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.