Σε φιλικό που έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Ολλανδία, ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1. Μετά το ματς ο Ντάλεϊ Μπλιντ μίλησε και για την κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League
Σε φιλικό που έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Ολλανδία, ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1. Μετά το ματς ο Ντάλεϊ Μπλιντ μίλησε και για την κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League.
Ο έμπειρος αμυντικός των Ολλανδών έδειξε ότι δεν υποτιμάει τον Δικέφαλο.
Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους πιο δύσκολους συλλόγους που μπορούσαμε να τύχουμε. Είχε μια εξαιρετική σεζόν κατακτώντας το νταμπλ, οπότε δε θα είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια και θα χρειαστεί προσπάθεια για να περάσουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες προσδοκίες με πέρσι, πρέπει πρώτα να πάρουμε την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ και μετά βλέπουμε.
Πρέπει να αρχίσουμε και πάλι από τις δικές μας δυνάμεις και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, με επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα κερδίσουμε, γιατί θέλουμε να είμαστε και πάλι στο Champions League».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».