Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Κύπελλο θα έχει αρχίσει κι αυτοί θα δέχονται προσφορές

Το Κύπελλο θα έχει αρχίσει κι αυτοί θα δέχονται προσφορές

Γκάφα πρώτου μεγέθους στην ΕΠΟ. Το Κύπελλο αρχίζει στις 10 Αυγούστου και προκήρυξαν διαγωνισμό που θα δέχονται προσφορές μέχρι τους 26 του ίδιου μήνα.

Δεν ξανάγινε. Το κατάφεραν κι αυτό στην ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα, της εφημερίδας «Τα Νέα» προκηρύχθηκαν δύο διαγωνισμοί για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου. Με κατακτητική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών την 26η Αυγούστου, ενώ τα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης θα ήδη διεξαχθεί στις 10 του ίδιου μήνα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ.

«Στην ΕΠΟ, δέχονται προσφορές, για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου, ενώ η διοργάνωση θα έχει αρχίσει. Το πρωί της Τρίτης 23 Ιουλίου, αναρτήθηκε στο σάιτ της Ομοσπονδίας, η περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων Κυπέλλου Ελλάδος. Πρόκειται για δύο διαγωνισμούς.

Έναν για τις εντός Ελλάδος τηλεοπτικές μεταδόσεις κι έναν για την απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης εκτός της Ελληνικής Επικράτειας και στην Κύπρο. Για τις τρεις προσεχείς αγωνιστικές περιόδους, 2019 – 2020, 2020 – 2021 και 2021 – 2022. Με την Ε.Π.Ο. να καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 26η Αυγούστου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

ΜΕΧΡΙ εδώ όλα καλά. Με μια μικρή όμως λεπτομέρεια που έχει ξεφύγει από τους παρεπηδημούντες στο Πάρκο Γουδί. Πως γίνεται η καταληκτική ημερομηνία να είναι η 26η Αυγούστου, όταν τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 10 Αυγούστου; Δεκάξι ημέρες νωρίτερα. Δεν πρόκειται να έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο διαγωνισμός να τρέχει, ενώ η διοργάνωση θα έχει ξεκινήσει. Θα πρέπει να πούμε ότι η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος είναι έτοιμη εδώ και τέσσερις μήνες. Πάει κι έρχεται από γραφείο σε γραφείο, κάπου ξεχάστηκε και τελικά προκειμένου να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα ενός μηνός, θα υποβάλλονται προσφορές μετά την έναρξη της διοργάνωσης.

Η ακυρότητα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι προφανής ενώ προκύπτει και θέμα «πλημμελούς άσκησης καθηκόντων» αν γίνει σχετική καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας».

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024