Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η ελεύθερη διάθεση των διαρκείας του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η ελεύθερη διάθεση των διαρκείας του ΠΑΟΚ

Έχουν μείνει 5.500 ελεύθερα εισιτήρια διαρκείας του Δικέφαλου, τα οποία διατίθενται από σήμερα μόνο μέσω ίντερνετ

Ξεκίνησε σήμερα (23/7) το πρωί ότι η πώληση των ελεύθερων διαρκείας του ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η περίοδος ανανέωσης των περσινών εισιτηρίων καρτών ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή (19/7) με το νούμερο να φτάσει στις 16.364 ανανεώσεις! Σύμφωνα με την τεράστια ζήτηση που υπάρχει, λογικά θα σημειωθεί sold out στα διαρκείας, καθώς το όριο που έχει βάλει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι τα 22.000 εισιτήρια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η πώληση των ελεύθερων διαρκείας θα ξεκινούσε σήμερα (23/7) και θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω internet.

Το σύστημα του σάιτ του Δικέφαλου (paokfc.gr) άνοιξε από τις 9:00 το πρωί και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την εξάντληση των υπόλοιπων νέων εισιτηρίων διάρκειας για τις θύρες 1,2,3,5,6,7.

Συνολικά θα διατεθούν ακόμη 5.500 εισιτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας στη Θ4-4Α των ΣΦ ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια διαρκείας των ανέργων για τα οποία θα βγει εκ νέου αναλυτική ανακοίνωση.

Από σήμερα (23/7) τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 ΜΟΝΟ γι’ αυτούς που επιθυμούν ν’ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην 7Α (οικογενειακή κερκίδα) ή παιδικό ή ανήκουν στην κατηγορία ΑΜΕΑ. Τα εισιτήρια διαρκείας των συγκεκριμένων κατηγοριών είναι πολύ περιορισμένα στον αριθμό.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024