Απορρίφθηκε η προσφυγή του Αραβίδη κατά της ΑΕΚ
Δικαιώθηκε η ΑΕΚ στην δικαστική διαμάχη με τον Χρήστο Αραβίδη για οφειλόμενα προς την πλευρά του παίκτη.
Το θέμα που προέκυψε θεωρείται λήξαν μεταξύ ΑΕΚ και Χρήστου Αραβίδη για οφειλές της ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή. Η Ένωση και ο Αραβίδης κατέφυγαν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, έπειτα από προσφυγή του δεύτερου όσον αφορά στη διαφορά καταβολής φόρων.
Ωστόσο ο παίκτης δεν δικαιώθηκε, με τους κιτρινόμαυρους να κερδίζουν τη δικαστική διαμάχη. Συγκεκριμένα, ο Αραβίδης ζητούσε 100.143,98 ευρώ, αλλά η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών απέρριψε την προσφυγή του έμπειρου επιθετικού.
Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφυγή απορρίφτηκε κατά πλειοψηφία με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει καμία απαίτηση του ποδοσφαιριστή από το συμβόλαιό του και ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς αυτόν.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442