Η ΑΕΚ γύρισε χθες (16/7) στην Ελλάδα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε της Πολωνίας και το Σάββατο (20/7) θα δώσει το πρώτο της φιλικό στην Αθήνα.
Η Ένωση θα υποδεχτεί τον νεοφώτιστο της Super League 1 Βόλο σε ένα παιχνίδι που επρόκειτο αρχικά να αρχίσει στις 20:30.
Ωστόσο, άλλαξε η ώρα έναρξης της φιλικής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και τελικά θα αρχίσει στις 20:00.
Το ματς κόντρα στον Βόλο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από τα κανάλια της ΝOVA.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.