Παναθηναϊκός : Ραντεβού Γιαννακόπουλου – Μπακογιάννη για Βοτανικό
Στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4/7 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για το θέμα του Βοτανικού
Την Πέμπτη 4/7 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναφέρεται σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στον σύλλογο.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που του τέθηκαν ενώ σε ένα από αυτά προανήγγειλε συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη την προσεχή Τετάρτη (10/07).
Μετά από ερώτηση για το γήπεδο μπάσκετ στον Βοτανικό, απάντησε χαρακτηριστικά: «Την Τετάρτη το πρωί υπάρχει μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κ. Μπακογιάννη και θα συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια θα υπάρξουν συναντήσεις των ομάδων εργασίας και θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.