Για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή έως το 2022, θα είναι ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι ο Τζίμι Ντουρμάζ, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα, με την εξέλιξη αυτή να είναι αναμενόμενη.
Τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως η μεταγραφή του Σουηδού εξτρέμ από την Τουλούζ κόστισε 2 εκατ. ευρώ.
Οι προηγούμενες ομάδες του Ντουρμάζ, εκτός από τον Ολυμπιακό και την Τουλούζ, ήταν η σουηδική Φόργουορντ, η Μάλμε και η Γκεντσλερμπιρλιγκί.
Εκτός από τον πρώην άσο των «ερυθρόλευκων», η Γαλατά προχώρησε και στην απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Σενέρ Οζμπαϊρακλί, ο οποίος αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε.
💊 Yeni transferlerimiz Jakup Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı sponsorumuz Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. ✅ pic.twitter.com/E2Ptcvw30g
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.