Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική μίλησε στην εκπομπή One Direct Weekend ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην ασφάλεια, ένα θέμα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χτίσει κομματικό κράτος και όχι κοινωνικό» και συμπλήρωσε πως «είναι καλύτερο να επιχειρηματολογείς, παρά να ουρλιάζεις».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον άθλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος από τη φτώχεια και τα Σεπόλια έφτασε στην κορυφή του NBA.